Kılavuz: Yeni Evinizi Dekore Etmek İçin İpuçları

Son güncelleme: 15 Aralık 2021, Çarşamba

Bizim evimiz, bizim evimizdir. Bu nedenle, evimizin bireyler olarak kim olduğumuzu yansıtması son derece önemlidir. Kendimizi evimizde hissetmemiz ve bunun bir sığınak olduğunu hissetmemiz önemlidir. Seçtiğiniz dekor sayesinde, bütün bunlar basitçe yapılabilir. Bu nedenle bunun için zaman harcamak iyi bir fikirdir. Yeni evinizi nasıl dekore edeceğiniz konusunda buradan ilham alın.

 

HER ODANIN DEKORASYONU

Tüm evlerin farklı odaları vardır. Bu odaların da farklı şekillerde dekore edilmesi gerekir. Yatak odası, çocuk odasından farklı dekore edilmelidir. Bu nedenle, her oda için bir strateji oluşturmak önemlidir.

 

BOYUTLARA GÖRE MOBİLYALANDIRMA

Farklı evlerimiz var ve hepsi farklı boyutlarda. Bu nedenle, ne kadar yerimiz olduğu da farklıdır. Bir apartman dairesinden müstakil eve alan farkı vardır. Küçük odalar söz konusu olduğunda genellikle yaratıcı düşünmeniz gerekir. Bu, diğer şeylerin yanı sıra, yatak odasının çift kişilik yatak yerine daha küçük bir yatakla döşenmesi gerektiği anlamına gelebilir. Bu, ne için yeriniz olduğunu düşünmekle ilgilidir

 

DEKORU KİŞİSELLEŞTİRİN

İç tasarım söz konusu olduğunda, onu kişiselleştirmek önemlidir. Yeni bir eviniz varsa, içerisine biraz kişilik katmanız önemlidir. Eğer içine kişilik katmazsanız, kendinizi evinizde hissetmeyebilirsiniz. Evinizi daha kişisel hale getirmenin birkaç yöntemi vardır. Bunlardan biri resimlerdir. Resimler kimin yaşadığını göstermenin harika bir yoludur. Aynı zamanda, birçok anıyı sergilemek hoş olur.

 

DEKORASYONUNUZ İÇİN İLHAM ALIN

İç tasarım için birçok ilham kaynağı var. Dekor söz konusu olduğunda hepsi harika bir fikirdir. İnternette sadece birkaç tıklama ile çok fazla ilham bulabilirsiniz. Hangi oda için olduğu önemli değildir. Bu nedenle, web'de araştırma yapmak her zaman iyi bir fikirdir. Böylelikle neleri sevip neleri sevmediğinizi daha kolay görebilirsiniz.

 

BİRBİRİNİZDEN İLHAM ALIN

Sürekli ilham arıyoruz. Bu evdeyken de geçerlidir. Bu nedenle birbirinden ilham almak ve diğer evlerde neyin işe yaradığını görmek kolaydır. Bu şekilde, onu kendi evinize uygulayabilir ve nasıl durduğunu görebilirsiniz.

 

KENDİNİZE VE STİLİNİZE GÜVENİN

Dekor çok kişisel olabilir. Her birimizin kişisel ve benzersiz bir tarzı vardır. Bazen öne çıkmak zor olabilir. Ama göze çarpmak güzeldir, çünkü o zaman kim olduğunu gösterirsiniz. Kendinizi giyim tarzınızla ifade edebildiğiniz gibi, evinizde de ifade edebilirsiniz. Ancak diğer insanların görüşlerine çok fazla kulak asmanız gerekmez. Evinizde yaşaması gereken sizsiniz ve bu nedenle karar vermesi gereken de sizsiniz.

 

Kiralık mı arıyorsunuz? Mevcut 3.971 kiralık arasından arayın
Şimdi araştır