Mümkün Olduğunca Kolay Bir Şekilde Nasıl Taşınılır (3 hızlı ipucu)

Son güncelleme: 15 Aralık 2021, Çarşamba

Çoğu kişi için nadiren gerçekleşir. Ancak sonunda gerçekleştiğinde, genellikle büyük ve yönetilemez bir iştir. Bu yazıda, taşınmayı olabildiğince kolay bir şekilde nasıl idare edebileceğinizi gözden geçireceğiz. Ek olarak, taşınma sırasında nelere dikkat etmeniz gerektiğini de işleyeceğiz.

 

ARKADAŞLARDAN VE AİLELERDEN YARDIM ALIN

Çoğu insanın tercihi, taşınmak için arkadaşlar ve ailelerden yardım almaktır. Taşıma tamamlandıktan sonra, günü pide ve ayran şeklinde zorunlu ritüel takip eder. Bununla birlikte, arkadaşlarınızı ve ailenizi taşınmanıza yardımcı olmaya götürürken bilmeniz gereken birkaç şey var. Her şeyden önce, taşınma sırasında kesinlikle aynı soruları soracaklardır hazır olun. Bir diğeri, size yardım etmek için zamanlarının büyük bir kısmını ayırdıklarının farkında olun. Bu nedenle, ne çok fazla ne de çok az kişiyi yardıma çağırmadığınızdan emin olun, böylece insanlar her şeyi kendileri yapmak zorunda hissetmezler veya alternatif olarak kendilerini rahat hissederler. Bunları hesaba katarsanız, her şey yolunda gidecektir

 

GENEL BİR DEĞERLENDİRME yapın VE KÜÇÜK ŞEYLERİ KENDİNİZ HALLEDİN

Arkadaşlarınız ve aileniz taşınmaya yardım etmeye gelmeden önce, bir genel taslağa sahip olmanız ve paketlemeyi kendiniz yapmanız önemlidir. Taşıma tamamlandığında paketi tekrar açmak zorunda olan yine siz olacağınız için bu önemlidir. Ayrıca, diğer insanlar genellikle küçük eşyalarınızın paketini açmakta zorlanacaktır ve bu görevi kendiniz hallederseniz bu süreç genellikle çok daha hızlı ilerleyecektir.

 

PARA İLE TAŞITMAK

Arkadaşlarınız ve aileniz yardım edemez ise ne yaparsınız? O zaman bir taşıma şirketi ile anlaşarak taşınmanın bedelini ödemeniz gerekir. Bununla birlikte, bir taşınmanıza yardımcı olmaktan mutlu olacak çok sayıda arkadaşınız olsa bile, bu hale uygun bir seçenek olabilir. Taşınmanın fiyatı düşündüğünüz kadar çok değildir. Gider için önceden bütçe ayırdığınız sürece, genellikle bir taşınmada oluşacak toplam maliyetin yalnızca çok küçük bir kısmıdır. Taşınma şirketine yapılan yatırım, başka şeyler için daha fazla zaman ayırmanıza yapılan bir yatırımdır.

 

Kiralık mı arıyorsunuz? Mevcut 4.026 kiralık arasından arayın
Şimdi araştır