+3.996 kiralık evler • Fiyat karşılaştırması • 10.00-16.00 müşteri desteği

Kiralık ev mi arıyorsunuz?

Tüm ilanlar tek bir yerde

Biz bir kiralık ev arama motoruyuz. Reklamlarını platformumuza yükleyen birçok ev sahibine ek olarak, mevcut tüm mülkleri aramak için interneti tarıyor ve bunları tek bir yerde topluyoruz.

Karşılaştırın ve tasarruf edin

Araştırma kriterlerinize tam olarak uyan evlerin bir listesini görüntülemek için aramanızı şehir, kira, ev tipi gibi kriterlere göre filtreleyin. Ayrıca, kriterlerinize uygun yeni bir mülk sitemize yüklendiğinde size bir e-posta gönderecek bir Arama Aracı da oluşturabilirsiniz.

Hızlı iletişim

Hayal ettiğiniz kiralık evi bulduğunuzda ev sahibi ile bir görüşme ayarlayabilir, anlaşmanız durumunda da yeni evinizin anahtarlarını teslim alabilirsiniz. Herhangi bir aşamada yardıma ihtiyacınız olursa müşteri hizmetlerimizle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Kiralık daire ve evler

Yeni kiralık emlak mı arıyorsunuz? O zaman doğru yere geldiniz. Rentola sitesinde, kiracılar ve ev sahipleri arasındaki iletişimi kolaylaştırarak birbirlerini bulmalarını sağlıyoruz. Yeni bir daire, ev ya da oda kiralama konusunda tüm fiyat aralıklarında çok çeşitli seçenekler burada. Ülke genelinde kiralık odalarımız ve dairelerimiz mevcut ve aynı durum boş evler için de geçerli. Üstteki arama kutusunu kullanın, yaşamak istediğiniz bölgeyi girin ve Ara'ya basın. Sonrasında, hakkında daha fazla bilgi edinebileceğiniz ve resimleri görebileceğiniz çok sayıda seçenek sunulacak. Hayalinizdeki yeni evi bulmak için akıllı filtreleme seçeneklerimizi de kullanabilirsiniz.

Blog gönderileri

Taşınma öncesinde, sırasında ve sonrasında size rehberlik ediyoruz

Ücretsiz bir Arama Gereci Oluşturun

Siz keyfinize bakın, biz burada her şeyi hallediyoruz. Ücretsiz bir Arama Gereci oluşturun ve aramanızla eşleşen yeni ilanlar yayınlandığında hemen bir e-posta alın.

Arama Gereci oluştur

Konutunuzu kiraya vermek mi istiyorsunuz?

Ücretsiz bir ilan oluşturun ve ilgilenen kiracılar sizinle 24 saat içinde iletişim kursun.